Kammeradvokatens Se Perspektivet legat

Kammeradvokatens Se Perspektivet legat

Igen i 2016 har Kammeradvokaten delt 2 legater ud til de studerende der har formået at løfte blikket fra deres studiebøger og set det større perspektiv.

Lagt online: 04.07.2016

Kammeradvokaten uddelte 2 legater til hhv. en bachelor og en kandidat ved translokationen den 28. juni. Legaterne kunne søges af både jurister og erhvervsjurister.

Legaterne blev givet til to studerende, som har demonstreret evne til at løfte blikket fra bøgerne og se juraen i et større perspektiv. Det kunne enten være ved at se nye potentialer, få originale ideer eller på anden vis udmærket sig fagligt.

Ved udvælgelsen af legatmodtagerne blev der lagt vægt på, om de havde udvist særlige initiativer i sin studietid.


Til at uddele legaterne kom sidste års vinder af legatet, Randi Balleby der på trods af travlhed omkring sin advokateksamen, heldigvis havde mulighed for at afsætte lidt tid hertil.
 

Vinderne af Kammeradvokatens legater 2016 var:

Kandidat Rune Engberg Christensen

  • Kammeradvokaten lagde vægt på: Studenterjob hos Delacour, deltagelse i Vis Moot, studenterinstruktor desuden hans indsats for Jurafabrikken, navnlig mentorordningen og Karrieremessen. Dernæst, Runes engagement for at bruge juraen til at bistå andre, som rollemodel på et opholdssted eller gældsrådgivning.

Bachelor Anne Mette Sand Nielsen

  • Anne Mette får BA-legatet, fordi hun vil til Bruxelles og vil bruge juraen for Erhverv Norddanmark og dermed også viser et større perspektiv.

    Hun har som mange af de andre også ELSA på cv-et.

Juridisk Institut ønsker jer begge stort tillykke.

Niels Jernes Vej 6b - DK-9220 Aalborg Øst - Tlf. 9940 9873 - Email: law@law.aau.dk - EAN 5798000421332