AAU logo

Juridisk Institut

Overnatning

Aalborg byder på en bred vifte af overnatningsmuligheder i alle prisklasser. Der findes 1.500 hotelværelser i gåafstand fra Aalborg Kongres & Kultur Center; flere af dem helt tæt på. Der er en fin blanding af internationale hoteller og charmerende privatejede hoteller.


SÆRLIG KONFERENCEPRIS

Bemærk, at din lokale vært har udvalgt en række gode hoteller med en god beliggenhed, som du frit kan vælge imellem. Hvis du booker ved hjælp af registreringslinket eller via e-mail til VisitAalborg, så kan vi tilbyde dig værelset til en særligt forhandlet pris, og du sikrer dig samtidig, at du under konferencen kommer til at bo sammen med andre konferencedeltagere, som du kan netværke med – også når dagens officielle program er afsluttet.


FLEKSIBILITET I DIN BOOKING

Det er også værd at bemærke, at du ikke skal betale for dine overnatninger på forhånd, og at du kan ændre din reservation helt frem til to dage før ankomst. Hvis du reserverer hotel, samtidig med at du tilmelder dig konferencen, vil du få værelset til en særlig konferencepris.


HOTELRESERVATION EFTER TILMELDING TIL KONFERENCEN

Hvis du allerede har registreret dig og senere ønsker at booke hotel, kan du selv tilføje dette til din tilmelding online. Hvis der er lukket for ændringer online, kan du altid kontakte os. Så hjælper vi dig og sørger for, at du får værelset til den forhandlede konferencepris.

Du bedes kontakte os pr. e-mail og oplyse navn, e-mail, hvilket hotel du ønsker, hvornår du ankommer, og hvornår du rejser hjem, hvilken type værelse du ønsker samt eventuelt særlige hensyn/ønsker. Hvad angår betaling, så afregner du blot med hotellet ved afrejse. Vi sender dig en bekræftelse, når reservationen er gået igennem.


KONTAKT INFORMATION

Annike Seerup Hjorth
VisitAalborg
Kjellerups Torv 5, niveau 13
9000 Aalborg
Danmark
Telefon: +45 99 31 75 20
E-mail: ash@aalborg.dk


HOTELLER


Scandic Aalborg City****

Scandic Aalborg City tilbyder 168 moderne værelser med aircondition og gratis trådløst internet. Hotellet er i skandinavisk stil med rene linjer og smukt lyst. Det er centralt beliggende, samtidig med at det har byens største park, Kildeparken, som nabo. Hotellet er bygget sammen med Aalborg Kongres & Kultur Center og ligger i behagelig gåafstand til banegård og busstation samt charmerende gågader, som byder på masser af shoppingmuligheder, hyggelige cafeer, historiske bygninger og moderne arkitektur.

Scandic Aalborg City
Europa Plads 1
DK-9000 Aalborg

Afstand til Aalborg Kongres & Kultur Center:  0 m
Afstand til lufthavnen: 6 km
Enkeltværelse: DKK 1.055-      
Dobbeltværelse: DKK 1.255,-

Prisen er pr. nat og inkl. morgenmad.
For yderligere oplysninger om hotellet, venligst besøg: Scandic Aalborg City


Hotel Gestus***

Hotel Gestus ligger i hjertet af Aalborg tæt på byens mange faciliteter: Butikker, historiske vartegn, smukke kirker etc. Aalborg Kongres & Kultur Center, hvor konferencen afholdes, ligger kun fem minutters gang fra hotellet. Dette hyggelige hotel har 78 rummelige, lyse værelser udsmykket i skandinavisk stil. En fredfyldt oase midt i byen.

Hotel Gestus
Vesterbro 36
DK-9000 Aalborg

Afstand til Aalborg Kongres & Kultur Center:  0,5 km
Afstand til lufthavnen: 6 km
Enkeltværelse: DKK 800,-      
Dobbeltværelse: DKK 950,-

Prisen er pr. nat og inkl. morgenmad.
For yderligere oplysninger om hotellet, venligst besøg: Hotel Gestus


Phønix Hotel***

Det historiske Phønix Hotel er med sine 210 værelser og suiter et af Aalborgs største hoteller. Det ligger i hjertet af Aalborg blot en kort spadseretur fra butikker, restauranter og Aalborg Kongres & Kultur Center. Alle værelser er indrettet med tv og internet, smukke møbler og smagfulde farver. Hotellet, som oprindeligt var Brigadechef Hallings storslåede byhus, kan også bryste sig af lækre konferencesuiter. Hotellet har desuden en førsteklasses restaurant, Brigadéren. Overalt på hotellet har du adgang til gratis trådløst internet, og du finder også fitnesscenter, spa og sauna.

Phønix Hotel
Vesterbro 77
DK-9000 Aalborg

Afstand til Aalborg Kongres & Kultur Center:  0,5 km
Afstand til lufthavnen: 6 km
Enkeltværelse: DKK 775,-      
Dobbeltværelse: DKK 975,-

Prisen er pr. nat og inkl. morgenmad.
For yderligere oplysninger om hotellet, venligst besøg: Phønix Hotel


Comwell Hvide Hus Aalborg****

Tæt på Aalborg Kongres & Kultur Center ligger det nyrenoverede Comwell Hvide Hus Aalborg. Hotellet har udgang til byens grønne åndehul, den smukke Kildeparken. Hotellet har 16 etager og en betagende udsigt over Limfjorden og det smukke nordjyske landskab. Comwell Hvide Hus Aalborg har 198 smagfuldt indrettede værelser, alle med nyere badeværelse og egen balkon. Hotellet ligger i gåafstand til centrum, hvis charmerende gågader byder på shopping, cafeer, historiske bygninger og moderne arkitektur.

Comwell Hvide Hus Aalborg
Vesterbro 2
DK-9000 Aalborg

Afstand til Aalborg Kongres & Kultur Center:  200 m
Afstand til lufthavnen: 7 km
Enkeltværelse: DKK 1.098,-      
Dobbeltværelse: DKK 1.298,-

Prisen er pr. nat og inkl. morgenmad.
For yderligere oplysninger om hotellet, venligst besøg: Comwell Hvide Hus Aalborg

Relevant information