AAU logo

AAU-STUDERENDE VINDER KARNOV NYTÆNKERPRISEN 2018

Mike Vestergaard på 5. semester Erhvervsjura har som den første studerende i Danmark vundet en af advokatbranchens mest prestigefyldte priser i skarp konkurrence med landets største advokatkontorer.

Lagt online: 12.01.2018

AAU-studerende Mike Vestergaard har gjort et imponerende arbejde med sin forening Lejerens Frie Retshjælp, men at opnå anerkendelse ved at blive nomineret til den prestigefyldte ”Årets Nytænker 2018" havde de færreste regnet med. Det gælder også den unge jura-studerende selv.

Ved prisoverrækkelsen lagde han ikke skjul på, at han både var overrasket og meget beæret over den fine anerkendelse til ham og hele teamet. Lejerens Frie Retshjælp drives af et hold af meget engagerede studerende, og derfor valgte Mike Vesterggard også at dedikere prisen til hele teamet i foreningen.


EN IVÆRKSÆTTER

Den unge jura-studerende er ikke en klassisk studerende på Juridisk Institut. Han elsker juraen, men han elsker også forretning og idéudvikling. Ifølge de frivillige hjælpere i Lejerens Frie Retshjælp er Mike Vestergaard iværksætteren, der jagter muligheder og gerne tager chancer. Alt hvad han laver, gør han for at flytte grænser og vinde. 

Læs mere om Mike Vestergaard her

Fibigerstræde 4 - DK-9220 Aalborg Øst - Tlf. 9940 7955 - Email: law@law.aau.dk - EAN 5798000421332