AAU logo

Juridisk Institut

INSTITUTLEDER ULLA STEEN FORTSÆTTER PÅ JURIDISK INSTITUT

INSTITUTLEDER ULLA STEEN FORTSÆTTER PÅ JURIDISK INSTITUT

Dekanen ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet har besluttet at forlænge lektor, ph.d. Ulla Steens åremålsansættelse med yderligere tre år.

Lagt online: 20.05.2020

Institutleder Ulla Steen tager en ny periode på tre år som leder af Juridisk Institut. Ifølge dekan Rasmus Antoft er Ulla en yderst kompetent leder, og samtidig har hun et indgående kendskab til instituttet og Aalborg Universitet. Faktorer, som er altafgørende i en brydningstid, hvor universiteterne presses økonomisk og underlægges stadig større regulering både uddannelses- og forskningsmæssigt. 

TYDELIGERE FORMIDLING OG NYTÆNKNING AF FORSKNINGEN

- I mine samtaler med Ulla har hun redegjort for sine ambitioner for den kommende periode, hvor hun især vil arbejde på tydeligere formidling af, at der på Juridisk Institut gennemføres nytænkende forskning, når samfundsmæssige problemstillinger sættes i retlig eller tværvidenskabelig belysning. Synlighed og opsøgende aktiviteter bliver endnu vigtigere fremadrettet, hvor fokus bl.a. rettes mod ekstern finansiering og tværfagligt samarbejde. Instituttet står efter 12 år på stærke uddannelses- og forskningsmæssige fundamenter, der danner afsæt videre udvikling og muligheder. En udvikling, der også skal drives af, at instituttets dna og gode miljø genfindes og sættes i fokus, når det igen bliver muligt at mødes på campus, fortæller Rasmus Antoft.

STØRRE GENNEMSLAGSKRAFT

Dekanatet glæder sig til det fortsatte samarbejde om at skabe større gennemslagskraft og øget opmærksomhed på den samfundsmæssige værdi af uddannelserne og forskningen på såvel Juridisk Institut som de øvrige institutter på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet.

Juridisk Institut  |  Fibigerstræde 4, 9220 Aalborg Øst  |  Tlf.: 9940 9940  |  E-mail: law@law.aau.dk  |  EAN: 5798 000 421 332