Top-tidsskrift overtaget af AAU lektor

Top-tidsskrift overtaget af AAU lektor

Efter 15 år i hænderne på universitetet i Turku i Finland overtog lektor Thomas Neumann ved Juridisk Institut på AAU rollen som daglig leder og redaktør på tidsskriftet.

Lagt online: 04.10.2017

Tidsskriftet Nordic Journal of Commercial Law er netop udkommet med et særnummer om corporate social responsibility. Efter 15 år i hænderne på universitetet i Turku i Finland overtog lektor Thomas Neumann ved Juridisk Institut på AAU rollen som daglig leder og redaktør på tidsskriftet.

Processen med at overtage tidsskriftet har stået på siden 2015 og har blandt andet bestået i overflytning af data, udvikling af ny mobilvenlig hjemmeside og indhentning af fondsmidler til tidsskriftets drift.

”Det er alt arbejdet værd, når man ser kvaliteten af de artikler, der netop er udgivet. Og med en generøs donation fra Dreyers Fond er det blevet muligt at offentliggøre tidsskriftet uden betaling for læserne” udtaler lektor og redaktør Thomas Neumann.

Tidsskriftet udkommer elektronisk, og blot tre dage efter offentliggørelsen har særnummeret om corporate social responsibility og sustainability været læst af flere hundrede interesserede fra mere end 20 forskellige lande. En bedrift Thomas Neuman med rette er stolt af, da det er første særnummer under hans ledelse.

Tidsskriftet rangerer på flere nordiske autoritetslister og figurerer i Danmark som et toptidsskrift på den såkaldte bibliometriske forskningsindikator.

Yderligere information

Læs mere om tidsskriftet Nordic Journal of Commercial Law her

For yderligere information kontakt lektor og daglig leder og redaktør på tidsskriftet Thomas NeumannEmail eller tlf.: (+45) 9940 2793

Niels Jernes Vej 6b - DK-9220 Aalborg Øst - Tlf. 9940 9873 - Email: law@law.aau.dk - EAN 5798000421332