Juridisk Institut

VELKOMMEN TIL EN BETYDELIG SKATTERETLIG KAPACITET- PH.D., PROFESSOR Jakob Bundgaard☑

VELKOMMEN TIL EN BETYDELIG SKATTERETLIG KAPACITET- PH.D., PROFESSOR Jakob Bundgaard☑

Jakob er Ph.d., professor i international skatteret og er ansat på deltid på Juridisk Institut for at styrke instituttets forskning og undervisning inden for skatteområdet.

Lagt online: 08.09.2021

Jakob Bundgaard er forfatter til et betydeligt antal publikationer om skattelovgivningsmæssige spørgsmål og anvendes ofte som key note speaker af rådgivere, skattemyndigheder, universiteter og konferencer.

Sideløbende med sine akademiske aktiviteter er Jakob grundlægger af og administrerende direktør for CORIT Advisory. Han rådgiver førende virksomheder om skatteretlige og strategiske spørgsmål og har særlig ekspertise inden for virksomhedsbeskatning, international skatteret, EU-lovgivning, finansielle instrumenter, transaktioner og strukturering, og virksomhedsfinansiering og de skatterelaterede aspekter af klimaforandringer.

Ydermere er Jakob aktiv i forskellige foreninger inden for skatteområdet, bl.a. som formand for repræsentantskabet i den danske afdeling af International Fiscal Association, Dansk Skattevidenskabelig Forening.

 

Juridisk Institut  |  Fibigerstræde 4, 9220 Aalborg Øst  |  Tlf.: 9940 9940  |  E-mail: law@law.aau.dk  |  EAN: 5798 000 421 332