AAU logo

Juridisk Institut

Entrepriseret

Entrepriseret

OPNÅ VIDEN OG INDSIGT I Entrepriseretten

Faget Entrepriseret giver mulighed for at få viden og indsigt i de mange juridiske problemstillinger, der knytter sig til entrepriseretten. Disse problemstillinger favner meget bredt, herunder den nyeste udvikling vedrørende AB-reglerne for entreprise, totalentreprise, teknisk rådgivning, mv. Kurset behandler også den nyeste viden om udviklingsskader i lyset af de nye regler samt den nye procesordning med en løsningstrappe for konflikter.

Via tompladsordningen tilbyder Juridisk Institut faget Entrepriseret på kandidatniveau. Faget udbydes på efterårssemestret og har ansøgningsfrist den 1. august. Ansøgningen skal ske via AAU Efter- og Videreuddannelsessekretariatets hjemmeside

UNDERVISNINGEN

Undervisningen foregår på efterårssemestret: 1. september – 1. december og afsluttes med en mundtlig eksamen. Du følger den almindelige undervisning i Entrepriseret på den juridiske kandidatuddannelse, som ligger i hverdage i dagtimerne. Du studerer på lige fod sammen med de ordinært indskrevne fuldtidsstuderende, og der vil derfor ikke blive taget specielle hensyn til studerende under tompladsordning. Du kan læse mere om undervisning, pensum og eksamen i fagbeskrivelsen for Entrepriseret.

UNDERVISES AF

Undervisningen varetages af en af Danmarks meget dygtige specialister i entreprise, advokat Esben Korsgaard Poulsen, advokatvirksomheden Bech-Bruun.

EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE PÅ JURIDISK INSTITUT

Undervisningen foregår i et forskningsbaseret miljø, hvor den nyeste viden bliver formidlet af juridiske eksperter. Der kan dog være en begrænsning i forhold til, om fagene er fuldt booket. Måden du finder ud af dette på, er ved at søge de fag, du ønsker via Efter- og Videreuddannelsessekretariatets Tompladsordning (Enkeltfag).

Du kan finde mere information og viden om dine muligheder på Efter- og Videreuddannelsessekretariatets hjemmeside. Her finder du også information om adgangskrav.

Se flere efterårsfag

Kontakt

Studiesekretær Hanne Kragh
E- mail: hk@law.aau.dk
Tlf. 9940 8031