AAU logo

Juridisk Institut

Persondataret

Diskuterende personer med bærbar

HAR du STYR PÅ EU'S NYE PERSONDATAFORORDNING I JERES ORGANISATION?

I maj 2018 trådte den nye persondataforordning i kraft med en række skærpede krav for håndtering og beskyttelse af persondata samt med et markant større bødeniveau. Benyt dig af muligheden for at få den nyeste viden inden for området og bliv undervist i faget Persondataret af juridiske eksperter.

Via tompladsordningen tilbyder Juridisk Institut faget Persondataret på kandidatniveau. Faget udbydes på forårssemestret. Ansøgningen skal ske via AAU Efter- og Videreuddannelsessekretariatets hjemmeside.  

UNDERVISNINGEN

Undervisningen foregår på forårssemestret: 1. februar – 30. juni og afsluttes med en mundtlig eksamen. Du følger den almindelige undervisning i persondataret på den juridiske kandidatuddannelse, som ligger i hverdage i dagtimerne. Du studerer på lige fod sammen med de ordinært indskrevne fuldtidsstuderende, og der vil derfor ikke blive taget specielle hensyn til studerende under tompladsordning. Du kan læse mere om undervisning, pensum og eksamen i fagbeskrivelsen for persondataret.  

UNDERVISES AF PERSONDATASPECIALIST

Undervisningen varetages af en af Danmarks førende persondataspecialister, ekstern lektor ved Aalborg Universitet, Charlotte Bagger Tranbjerg. Udover at undervise, arbejder Charlotte med området i et af Danmarks største advokatfirmaer. Charlotte har tidligere erhvervet sin ph.d.-afhandling inden for Persondataret her fra Aalborg Universitet.

EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE PÅ JURIDISK INSTITUT 

Undervisningen foregår i et forskningsbaseret miljø, hvor den nyeste viden bliver formidlet af juridiske eksperter. Der kan dog være en begrænsning i forhold til om fagene er fuldt booket. Måden du finder ud af dette på er ved at søge de fag, du ønsker via Efter- og Videreuddannelsessekretariatets Tompladsordning (Enkeltfag).

Du kan finde mere information og viden om dine muligheder på Efter- og Videreuddannelsessekretariatets hjemmeside. Her finder du også information om adgangskrav.

Se flere forårsfag
Se flere efterårsfag

Kontakt

Studiesekretær Hanne Kragh
E- mail: hk@law.aau.dk
Tlf. 9940 8031

Juridisk Instut | Aalborg Universitet | Fibigerstræde 4 | DK-9220 Aalborg Øst 
Tlf. 9940 9940 | Email: law@law.aau.dk | EAN 5798000421332